Im out of math ideas

Hamon:

Cost: 20000

Note: 150

20000/150 = 134 note

134 x 47 = 6298 sec = 105 min = 1 hour 45 min

Frog: 1/5 10 min

5 x 10 = 50 min

Spin:

Cost: 10000

Note: 150

10000/150 = 67 note

67 x 47 = 3149 sec = 52 min

Vampire:

Dio Brando: 2 min 1/30

2 x 30 = 60 min = 1 hour

DIO: 1 hour 100%

Trowel: 1.875 per dig

3 x 1.875 = 5.625

5.625 x 18 = 100%

Cost: 3500

3500 x 18 = 63000

63000/150 = 420 note

420 x 47 = 19740 sec = 329 min = 5 hour 29 min

Santana:

Dio Brando: 2 min 1/30

2 x 30 = 60 min = 1 hour

1 x 2 = 2 hour

DIO: 1 hour 100%

1 x 2 = 1 hour

Trowel: 1.875 per dig

3 x 1.875 = 5.625

5.625 x 18 = 100%

Cost: 3500

3500 x 18 = 63000

63000/150 = 420 note

420 x 2 = 840 note

840 x 47 = 39480 sec = 658 min = 10 hour 58 min

Kars:

Dio Brando: 2 min 1/30

2 x 30 = 60 min = 1 hour

1 x 17 = 17 hour

2 x 17 = 34 hour

DIO: 1 hour 100%

1 x 17 = 17 hour

2 x 17 = 34 hour

Trowel: 1.875 per dig

3 x 1.875 = 5.625

5.625 x 18 = 100%

Cost: 3500

3500 x 18 = 63000

63000/150 = 420 note

420 x 17 = 7140 note

7140 x 2 = 14280 note

14280 x 47 = 671160 sec = 11186 min = 187

Sword:

Cost: 13500

Note: 150

13500/150 = 90

90 x 47 = 4230 sec = 70 min 30 sec = 1 hour 10 min 30 sec

Shiny Sword:

Cost: 30000

Note: 150

30000/150 = 200

200 x 47 = 9400 sec = 156 min 40 sec = 2 hour 36 min 40 sec

Samurai:

Standless Dmg: 1000

Punch: 6.5 Dmg

1000/6.5 = 154 Punch

1 Punch per sec (major estimate)

154 x 1 = 154 sec = 2 min 30 sec

Anubis Dmg: 2000

Slash: 10-19 or 14.5 Dmg

2000/14.5 = 138 Slash

1 Slash per 0.5 sec

138 x 0.5 = 69 sec = 1 min 9 sec

Anubis Chance:

1 Arrow: 1/2 53% chance pool

2 Arrow = 1 53% chance pool

Anubis: 10.6% or 1/5 of pool

2 x 5 = 10

10 Arrow = 1 Anubis

10 Arrow: 20 min

Share

10 Roka: 20 min

Sword Dmg: 150000

Slash: 10-19 or 14.5 Dmg

150000/14.5 = 10345 Slash

1 Slash per 0.5 sec

10345 x 0.5 = 20690 sec = 345 min = 6 hour

Cost: 13500 money

1 note = 150 money

13500/150 = 90 note

1 note: 47 sec

90 x 47 = 4230 sec = 71 min

2 min 30 sec + 1 min 9 sec + 20 min + 6 hour + 71 min = 7 hour 34 min 39 sec